Damsholte pelsberederi

- garvning på højt kvalitetsniveu 


Du kan ringe til os på Tel. 2230 4062

Image

Garvning/Pelsberedning

Forskellen på at garve et skind og at berede det ligger i, hvad skindet skal bruges til. Ved garvning af et skind er det kun skindet man er interreseret i. Garvning er således en process til forarbejdning af læder. Pelsberedning er derimod garvning af skind, hvor man er interreseret i både skindet og pelsen. Pelsberedning er således en process til forarbejdning af skind til brug i pelsværk.

Skindkvalitet

Skindkvalitet er mange forskellige ting, alt afhængig af hvem man er. Opkøberne koncentrerer sig primært om, hvordan pelsen ser ud, mens pelsberederierne mere ser på skindet som en helhed. For Damsholte Pelsberederi ApS, der igennem en årrække har garvet alle typer skind.

Vores services

Private/Jægere

Vi kan tilbyde garvning af alle typer skind. Det kan bla.a. være lam, ræv, rådyr, kronhjort, mink, vildsvin og mår, som alle findes i den danske natur. Vi garver også skind fra udlandet bla.a. isbjørn, moskus, sæl, zebra, antiloper. Priserne varierer alt efter størrelse, kvalitet og antal. Ring og få et tilbud.

Grossist/Buntmager

Damsholte Pelsberederi ApS har i mange år, med stor succes, garvet skind for danske grossister og buntmagere. Vi har gennem årene opbygget en yderst effektiv garveprocess, der gør det muligt for os at sikre at selv store partier af skind opnår en ensartet høj kvalitet. Dermed sikrer vi at skindene opnår den bedst mulige handelsværdi for dig som grossist/buntmager.