Damsholte pelsberederi

- garvning på højt kvalitetsniveu 


Du kan ringe til os på Tel. 2230 4062

Image

Damsholte Pelsberederi ApS

Firmaet blev grundlagt i 1986. Det holder til i et nedlagt mejeri på Møn og ligger midt i idylliske landsby omgivelser. Vi er i dag det eneste pelsberederi/garveri på Sjælland. Vores målsætning er at opnå den bedst mulige kvalitet på vores pelsberedning, samt at yde den bedst mulige service over for vores kunder. Dette gælder såvel private som erhvervskunder. Dette opnås ved en løbende tilpasning af vores produktionsapparet til det aktuelle behov. Derved sikres den bedst mulige kvalitet og at skindene bliver behandlet så effektivt som muligt.

Personale:

Firmaet er ejet af zoologisk konservator Brian Filipsen. Firmaets direktør Preben Nielsen, har stået for virksomheden siden begyndelsen. Han har over 40 års erfaring med pelsberedning og garvning af skind af alle typer og størrelser. Sammen med hans 2 brødre og én ansat medarbejder, sørger de for at drive en effektiv forretning. Deres holdning er, at ingen opgave er for stor eller for lille.

Vores services

Private/Jægere

Vi kan tilbyde garvning af alle typer skind. Det kan bla.a. være lam, ræv, rådyr, kronhjort, mink, vildsvin og mår, som alle findes i den danske natur. Vi garver også skind fra udlandet bla.a. isbjørn, moskus, sæl, zebra, antiloper. Priserne varierer alt efter størrelse, kvalitet og antal. Ring og få et tilbud.

Grossist/Buntmager

Damsholte Pelsberederi ApS har i mange år, med stor succes, garvet skind for danske grossister og buntmagere. Vi har gennem årene opbygget en yderst effektiv garveprocess, der gør det muligt for os at sikre at selv store partier af skind opnår en ensartet høj kvalitet. Dermed sikrer vi at skindene opnår den bedst mulige handelsværdi for dig som grossist/buntmager.